Schoenmakersdiner zondag 7 april 2019

Na een aantal succesvolle edities organiseert de Nederlandse Schoenmakers Vereniging ook dit jaar weer het Schoenmakersdiner. Het ‘losse’ Schoenmakersdiner wordt georganiseerd in de jaren dat er geen NSV Plein wordt georganiseerd.

Hierbij willen wij u graag uitnodigen voor het Schoenmakersdiner op zondag 7 april 2019. Het Schoenmakersdiner wordt gehouden bij Van der Valk Vianen, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE te Vianen.

Deze avond staat in het teken van ontmoeten en gezellig samenzijn. Maar ook zal het wedstrijdwerk van de Europese Vakwedstrijd tentoongesteld staan. Tevens zal tussen de gerechten door de uitreiking van de Europese Vakwedstrijd plaats vinden en tevens wordt de Schoenmakerij van het Jaar bekend gemaakt. Dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken!
Tussen 16.00 en 17.00 uur kunt u binnenlopen. Om alvast een drankje te drinken en het tentoongestelde vakwerk te bekijken. Vanaf 17.00 uur begint de avond en deze zal duren tot 22.00 uur.

De kosten voor de avond zijn als volgt:
- € 50,- p.p. leden ontvangen een reductie op de prijs met de volgende staffel
- € 25,- p.p. voor leden (dit tarief geldt maximaal voor 2 personen)
- € 40,- p.p. voor als u lid bent en met meer dan 2 personen komt (voor de eerste twee personen geldt dan de € 25,- p.p.)

Dit bedrag is inclusief eten en drinken (van 17.00 tot 22.00 uur).
Voor de kosten ontvangt u apart een factuur van ons.
De deelnemers aan de Europese Vakwedstrijd zullen één gratis toegangskaart van ons ontvangen. Uiteraard kunnen er wel meer kaarten bij besteld worden voor bovengenoemd tarief.

Aanmelden Schoenmakersdiner 7 april 2019
Let op! Het is van belang dat u zich vooraf aanmeld voor het Schoenmakersdiner. Dit kan via het invullen van het aanmeldingsformulier.

Tot ziens op 7 april tijdens het Schoenmakersdiner!

Sponsoren

Het Schoenmakersdiner wordt mede mogelijk gemaakt door:


- GraphicSign

- DHTA

- Dumco

- Frans Muller Benelux BV

Speciaal voor het Schoenmakersdiner zijn er sponsorpakketten beschikbaar. Informeer bij het secretariaat naar de mogelijkheden.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor worden? Informeer naar de mogelijkheden.

2018 Archief Schoenmakersdiner

Bekijk hier de editie van 2018


2018 Archief Schoenmakersdiner

2016 Archief NSV Schoenmakersdiner

Bekijk hier de editie van 2016


2016 Archief NSV Schoenmakersdiner