NSV Kassa

De Nederlandse Schoenmakers Vereniging heeft exclusief voor haar leden een kassasysteem ontwikkeld. Het is een systeem dat helemaal op maat voor ons is gemaakt. Het gaat hierbij niet alleen om een systeem voor de kassa maar ook de reparatieafhandeling is er in meegenomen. 

Het is een betaalbaar software systeem met daarom heen vast specificaties voor de hardware. Hardware kunt u naar keuze zelf aanschaffen of gebruik maken van de regelmatig terugkerende hardware aanbiedingen die wij bieden. 

Het is geïnspireerd op diverse reeds bestaande systemen in de schoenmakerij maar exclusief voor de schoenmakerij ontwikkeld tegen een betaalbaar tarief.

De software kost momenteel € 899,- exclusief BTW. Er wordt een jaarlijkse bijdrage gevraagd voor ontwikkelkosten. Dit is € 96,- exclusief BTW per jaar. Hieruit zullen noodzakelijke updates en nieuwe ontwikkelingen worden bepaald. Nieuwe ontwikkelingen zullen in overleg met de gebruikers worden bepaald.

Inmiddels hebben we ongeveer 15 systemen draaien en de gebruikers zijn zeer enthousiast. Dit is een enorme stap voorwaarts in de schoenmakerij. Wij hebben als bestuur besloten om dit te gaan ontwikkelen omdat de bestaande commerciële systemen veel te duur zijn voor de schoenmakerij en niet volledig de afhandeling van reparatie inname en vastlegging richting de klant hebben. Maar aan de andere kant kan winkelautomatisering ons wel extra omzet en kostenbesparingen brengen.

Het doel van dit systeem is dan ook om de schoenmakerij voor een betaalbare prijs naar een hoger peil te brengen.

Systeemeisen

De hardware voor het Kassasysteem zit niet bij de prijs inbegrepen en dient u zelf nog aan te schaffen. We publiceren hiervoor regelmatig een passende aanbieding maar uiteraard kunt u ook zelf de hardware aanschaffen. De hardware eisen voor het Kassasysteem staan hieronder beschreven.


Computer:
Pos systeem met minimaal ATOM processor en 160 GB harde schijf, 2 GB geheugen, minimaal Windows 7 Pro of hoger, schermresolutie 1024 x 768 pixels, niet hoger, want dan past het kassa beeld niet goed in het scherm en voorzien van Touch screen.

Printer:
Epson TM-88 V, of eventueel een IV, maar niet lager. Andere merken worden niet ondersteund!

Laserscanner:
Naar eigen keuze, voorkeur Symbol LS2208

Kassalade:
Naar eigen keuze, wordt aangesloten op de Epson printer. Er zijn zowel kassaladen als fliptop boxen, deze gaat van boven open.

Klantenpaaltje:
In ieder geval één met 20 x 2 karakters.

 

Website NSV Kassa

Alles over het NSV Kassasysteem vindt u op onze nieuwe website nsvkassa.nl

NSV Kassasysteem gebruikers kunnen hier inloggen en onder andere de nieuwste updates downloaden om te installeren.

Ook het discussieforum is nieuw. Gebruikers kunnen elkaar hier vragen stellen en reageren op berichten van anderen.

Lees meer >>>

Pinnen, ja graag

Pinnen is een snelle, veilige en eenvoudige manier van betalen. U heeft eigenlijk altijd gepast geld op zak. Ook voor ondernemers is pinnen snel, veilig en efficiënt.

Op PIN.NL helpen we u op weg naar alle nuttige informatie over pinnen. Voor particuliere consumenten, voor zakelijke ondernemers en voor leveranciers van producten en diensten rondom het pinnen. Via PIN.NL vindt u ook de weg naar andere websites over pinnen, van winkeliers, van banken, van betaaldienstverleners, over speciale pinacties en nog veel meer. PIN.NL is het startpunt voor iedereen die meer wil weten over pinnen. Daar vindt u ook alles over de nieuwe pinpromotiecampagne: “Pinnen, ja graag.” 

Fotoimpressie kassasysteem

Bekijk hier de foto's impressie van het kassasysteem


Fotoimpressie kassasysteem

Bestelformulier en laatste aanbiedingen

Bekijk hier het bestelformulier en de laatste hardware aanbieding


Bestelformulier en laatste aanbiedingen

Pagina NSV Kassagebruiker

Ga hier naar de beveiligde pagina voor de NSV Kassa gebruikers


Downloads NSV Kassa gebruikers