NSV Plein 2014

Het was helemaal geweldig!

Iedereen die heeft meegewerkt om de dag tot een succes te maken, ontzettend bedankt!

We krijgen al weer zin in een volgende editie bij het zien van deze beelden.

Met dank aan onze fotograaf Rob de Bruin van Fotofinesse.eu

NSV Plein 2014

Dé Dag voor de Schoenmaker met het NSV Plein vond plaats op maandag 7 april 2014 in de Evenementenhal Gorinchem Franklinweg 2, 4702 HZ te Gorinchem.

Op deze plaats wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten rond het NSV Plein.

Het NSV Plein 2014 werd gehouden op maandag 7 april. De Nederlandse Schoenmakers Vereniging heeft na het houden van een enquete voor een handhaving van de maandag op grond van de te verwachten kwaliteit van de bezoekers. Daarnaast is de dag uitgebreid met een optioneel “schoenmakersdiner” en overnachting op de avond voorafgaande aan het NSV Plein. Dit schoenmakersdiner werd gehouden in het Van der Valk hotel Vianen. Een gezellige manier om elkaar eens op een andere manier te spreken. Het Life & Cooking arrangement van Van der Valk zorgde ervoor dat er voor ieder wat wils was en je elkaar ook in de wandelgangen kon spreken.

Vaste onderdelen van het NSV Plein waren de tentoonstelling en prijsuitreiking van de Europese Vakwedstrijd. En als slotstuk de bekendmaking van de Beste Schoenmakerij van Nederland.

De Goodie Bag kreeg deze keer een andere invulling. De leden ontvingen bij binnenkomst en registratie een NSV tas. Deze konden ze op het NSV Plein vullen met artikelen of informatie die zij van de exposanten op het NSV Plein ontvingen.

Loterij
Tijdens deze dag werd om 11.45 uur en om 16.45 uur een loterij houden. Hiervoor was door de Nederlandse Schoenmakers Vereniging i.s.m. diverse leveranciers een prachtig prijzenpakket samengesteld. Iedereen kreeg bij binnenkomst allemaal twee loten om mee te doen aan de loterij. De "hoofdprijs" viel bij sluiting van het plein. Een weekendje weg t.w.v. € 250,-. De prijzen waren op nummer en werden alleen uitgereikt aan de op dat moment aanwezige personen.

Er hadden zich ruim dertig exposanten ingeschreven. Er hing een ongedwongen sfeer. Alle bezoekers en leveranciers kunnen dan ook terugkijk op een zeer geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar was. 

Programma Dé Dag voor de Schoenmaker met het NSV Plein

Het programma tijdens Dé Dag voor de Schoenmaker met het NSV Plein d.d. 7 april 2014 was als volgt:

10.00 uur Opening
11.45 uur Loterij
12.00 - 13.30 uur mogelijkheid om gebruik te maken van de lunch. Vooraf aanmelden!
13.30 uur Uitreiking Europese Vakwedstrijd
15.00 uur Huldiging Skills kandidaten
16.00 uur Bekendmaking Beste Schoenmakerij van Nederland
16.45 uur Loterij
17.00 uur Einde van de dag