Herinnering prijs benchmark 2019

Hierbij willen wij u herinneren aan de prijs benchmark 2019. Deze heeft u per post ontvangen. De enquête geeft ons, maar ook u, een goed beeld van de gemiddelde prijzen die in de schoenmakerij worden gerekend.

Alle deelnemers aan deze prijs benchmark ontvangen persoonlijk en exclusief de uitslag voorzien van hun individuele gegevens. Als u niet deelneemt, ontvangt u ook geen individuele uitslag van deze enquête. Er worden hierop geen uitzonderingen gemaakt. Als zoveel mogelijk collega’s deelnemen kunnen wij een zo betrouwbaar mogelijk sturingsinstrument leveren. Stimuleer dan ook uw collega’s om de enquête in te vullen. Nog niet iedereen heeft de enquête namelijk ingevuld.

Wij verzoeken u vriendelijk de enquête, voozover u dat nog niet heeft gedaan, in te vullen en voor 5 juli 2019 aan ons te retourneren. Helaas kunnen wij d.m.v. deze mailing niet screenen of u dit al heeft gedaan. Via deze link kunt u een pdf versie van het formulier via onze website downloaden Let op, u moet hiervoor wel ingelogd zijn. En eventueel kunt u een Word bestand opvragen bij het secretariaat.

Wij wijzen u erop dat de gegevens strikt vertrouwelijk zullen worden behandeld. U kunt de enquête aan ons verzenden per email info@schoenmaker.nl of opsturen per post, Havenstraat 41a, 1736 KD Zijdewind, per fax 0226-421637.