BHV: Veilig, eenvoudig & voordelig met slimme online tool!

Tegenwoordig kunnen schoenmakers online hun BHV organiseren, dankzij een online bhv-tool, die de Nederlandse Schoenmakers Vereniging samen met een aantal andere branches uit het Winkelambacht ontwikkeld heeft. Medewerkers verplicht naar prijzige trainingen sturen en afhankelijk zijn van één bhv’er is verleden tijd!

De tool heet Help123 en de schoenmakers (werkgevers en werknemers) die de tool getest hebben zijn heel erg enthousiast!

Voordeel 1: veilig
Met Help123 ben je niet meer afhankelijk van 1 bhv’er, want alle medewerkers volgen een online training, net zo lang tot zij geslaagd zijn. Kennis over hoe je moet handelen bij een noodgeval is daardoor bij meer mensen aanwezig en dat bevordert de veiligheid.

Voordeel 2: eenvoudig
Help123 is afgestemd op onze branche. Je organiseert eenvoudig bhv op de werkvloer en het systeem zorgt ervoor dat je niets vergeet. Je medewerkers en jij als ondernemer volgen de trainingen online op hun telefoon, tablet of pc. Help123 herinnert je eraan als het tijd is voor de jaarlijkse herhaling van de training.

Voordeel 3: betaalbaar
De bhv-tool kost je slechts € 4,99 ex. btw per persoon (medewerker of uzelf) en als u invult dat u lid bent van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging krijgt u de helft daarvan volgend jaar terug op uw contributie. Uiteraard kun je er altijd zelf voor kiezen om toch nog aanvullend gebruik te maken van praktijkcursussen (bijvoorbeeld reanimeren of brand blussen), maar met Help123 zorg je er in ieder geval voor dat je aan de wettelijke verplichtingen voldoet.
Leden die het afgelopen jaar (2018) de BHV tool hebbn ingevuld kunnen een kopie van de factuur opsturen naar het secretariaat en krijgen de korting terug gestort op hun IBAN rekening.

Meer informatie over de BHV tool vindt u op www.help123.eu. Hierbij vindt u ook de folder van Help123 in de vorm van een pictogram. Meldt u vandaag nog aan en zorg ook voor een veilig BHV-plan!

Help123 is ontwikkeld in het kader van de Maatwerkaanpak Regeldruk Winkelambacht.